OVER GTIJ

Zet onze mannen aan het werk en je kan het hele pand rondom ze afbreken zonder dat ze het doorhebben. Met hun ijzersterke focus, passie voor het vak en concentratie zijn ze alleen maar bezig met het mooiste eindresultaat.

Voor ziekenhuizen, Schiphol, kantoorpanden op de Zuidas en zelfs het Street Art Museum bouwen we de mooiste gevels. Geen uitdaging is voor ons te complex. Onze mensen weten wat ze doen en wat er mogelijk is.

Weten we toch zelf iets niet? Dan hebben we in een mum van tijd iemand gevonden in ons netwerk die verder kan helpen.

EIGEN FABRICAAT IS WAAR ‘T OM GAAT

Met al 15 jaar ervaring, de beste machines en nóg betere medewerkers, maken we vliesgevels, kozijnen, deuren en puien van de allerbeste kwaliteit. Van aluminium tot staal – we doen het allemaal.

ONZE PRODUCTEN

We gebruiken de profielsystemen van Kawneer en Reynaers. Of het nu gaat om schuifpuien, winkelpuien, vouwpuien, renovatiekozijnen of automatische deuren – er is altijd wel een geschikt profielsysteem. Hierin is ook weer van alles mogelijk: tientallen kleuren, extra isolerend of inbraakwerend. Hogere gevels over meerdere verdiepingsvloeren zijn prachtig als aluminium vliesgevel. Van traditioneel tot structureel en alles ertussenin. Zorgen over montage? Niet nodig: we brengen de vliesgevel als losse profielen of als elementen naar de bouw en we bouwen ter plaatse de gevel op.

Reynaers MasterPatio

MasterPatio van Reynaers is een schuifsysteem met strakke lijnen en biedt een ongekend comfort. De uitstekende thermische prestaties, het verbeterde comfort en het strakke design maken MasterPatio het schuifsysteem voor de toekomst. Dit schuifsysteem is overal toepasbaar, zowel in drukke stadscentra als aan de kust, en combineert grote afmetingen met een uitgebreid aanbod aan openingstypes.
In onderstaande video kunt u zien hoe wij deze MasterPatio maken en monteren.

OM TROTS OP TE ZIJN

We hebben veel om trots op te zijn: een mooi team en mooie machines. Ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan de eisen voor VCA*. Daarnaast zijn we SKG-IKOB gecertificeerd en worden de gevelelementen geleverd onder KOMO®ATTEST met product-certificaat. Verder zijn we door SKG-IKOB speciaal gecertificeerd voor de productie en montage van vlucht- en paniekdeuren.

Wat Geveltechniek IJmond zo uniek maakt is dat wij alle kennis en kunde in huis hebben, van stagelopers tot 40 jaar ervaring

Tenslotte zijn wij een heel open, nuchter en serieus bedrijf en zullen wij er alles aan doen om in moeilijke tijden de klant te helpen met het zoeken naar een oplossing, die oplossing uit te voeren en misschien wel het belangrijkste, de klant te ontzorgen.

MEER WETEN OF EVEN
KIJKEN
.. IN ONZE FABRIEK?

Onze deuren staan altijd wagenwijd voor je open.